Corona update 24 maart

Praktijkonderwijs Dordrecht

Corona update 24 maart

Aan alle ouders/verzorgers,

Dordrecht, 24 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Het kabinet heeft gisteren, maandag 23 maart 2020, extra maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Op de websites van de GGD en de website van het RIVM vindt u alle actuele maatregelen.

Het gesloten houden van onze school geldt nog steeds tot en met 6 april. Wij zullen ons blijven inzetten om er voor te zorgen dat uw kind goed onderwijs op afstand kan krijgen. Via de mentoren is hier in de afgelopen week veel contact over geweest. Uiterlijk 6 april wordt door de overheid besloten over het al dan niet verlengen van de maatregel die de school gesloten houdt.

Wij wensen iedereen het beste toe in deze bijzondere en onzekere tijd. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Mochten er vragen zijn neem dan contact op met de mentor; als dit niet gaat dan kunt u bellen naar het telefoonnummer van de school: 078-6324111

Wij hopen elkaar binnenkort weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Namens alle collega’s van de Hans Petri, met vriendelijke groet,

Jacco van Wijhe
Directeur Hans Petri