Soeppakketten voor praktijkopdrachten thuis

Praktijkonderwijs Dordrecht

Soeppakketten voor praktijkopdrachten thuis

Praktijklessen thuis?

Leerlingen van de Hans Petrischool krijgen deze week een soeppakket mee naar huis om thuis te bereiden. Bijna alle leerlingen zitten al erg lang thuis en krijgen veel lessen thuis aangeboden.

Het initiatief is ontstaan uit een idee om de leerlingen in deze bijzondere periode  eens op een andere manier een praktijkles thuis uit te laten voeren. Daarnaast is het natuurlijk ook een gezond initiatief.

Voor de leerling die het  leukste filmpje plaatst op onze website is er een leuke attentie.  

Samen met Jumbo Sterrenburg is het idee uitgewerkt en zij nemen ook een groot deel van de kosten voor rekening. Met de Jumbo werkt de Hans Petrischool altijd al goed samen doordat veel leerlingen stage kunnen lopen of een baan vinden bij de Jumbo.