Burgemeester Kolff lanceert platform ‘Steek jij je hand uit’

Praktijkonderwijs Dordrecht

Burgemeester Kolff lanceert platform ‘Steek jij je hand uit’

Vandaag hadden we burgemeester Kolff op bezoek! Hij kwam om het platform ‘Steek jij je hand uit’ te lanceren. ‘Steek jij je hand uit’ is een digitaal platform om het onderwerp uitbuiting bespreekbaar te maken op scholen. Dit doen we in samenwerking met de gemeente Dordrecht, Politie, Humanitas DMH, Bureau Halt en R-Newt. Het doel van dit platform is het voorkomen en verminderen van criminele, seksuele en arbeidsuitbuiting onder jongeren.

Na de officiële opening hebben leerlingen van leerjaar 1 en 2 filmpjes gekeken en dit besproken met elkaar en er in hun eigen klas verder over nagepraat. Wij kijken met een positieve blik terug op deze ochtend en willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage.