Nieuwe bibliotheek voor alle leerlingen

Praktijkonderwijs Dordrecht

Nieuwe bibliotheek voor alle leerlingen

Goed nieuws! Onze school heeft nu een eigen bibliotheek waar alle leerlingen boeken kunnen lenen. We zijn hier heel blij mee, want het gaat ons helpen om beter te lezen en om meer plezier te hebben met boeken. In de bibliotheek hebben we veel verschillende boeken waardoor leerlingen een boek kunnen kiezen dat ze zelf leuk vinden. Als leerlingen regelmatig lezen, worden ze steeds beter in lezen, leren ze meer woorden en begrijpen ze de verhalen beter.

Bij de opening van de bibliotheek heeft Geerke een medewerker van de bibliotheek aan alle klassen verteld hoe de bibliotheek werkt. Ze heeft laten zien hoe je een leuk boek kunt kiezen dat goed bij je past. We willen Geerke bedanken voor haar hulp! Alle leerlingen worden uitgenodigd om vaak naar de bibliotheek te komen en te genieten van de mooie boeken die daar zijn.